Spring til indhold

Akut pengemangel?

Står du med akut pengemangel – f.eks. sidst på måneden – kan et kviklån SMS: Broker-laan.dk være den hurtige løsning! Det er nemt og hurtigt, og du skal ikke stå med hatten i hånden nogen steder. Broker Lån DK er en af markedets bedste låneportaler, når det gælder sammenligning af kviklån og forbrugslån.

For de fleste er 3000 kroner ikke mange penge, men står du og mangler dem akut, kan de være svære nok at stampe op af jorden – og beløbet er trods alt stort nok til, at du næppe vil forsøge at låne dem af venner eller familie. Det ville ellers nok være den billigste løsning, da de sjældent kræver renter.

Bevilliget overtræk

Den næstbilligste løsning er at få et bevilliget overtræk i banken. Er det fra sidst på måneden og frem til den første, bliver det ikke særligt dyrt, men du bør være opmærksom på, hvorvidt banken opkræver et gebyr for at oprette et bevilliget overtræk.

At få et bevilliget overtræk er ikke svært, hvis du har en fast, høj indtægt hver måned eller fast ejendom og ellers er god kunde i banken i forvejen. Kan du ikke nikke ja til bare et af disse punkter – eller orker du bare ikke at skulle tage den med banken – bør du nok søge hjælp andre steder.

Sådan får du et kvik SMS lån 3000 kr.

Den nok hurtigste – men også dyreste – løsning er at optage et såkaldt SMS lån. Det er et lån med kort løbetid – oftest kun 30 dage. Så du skal være i stand til at betale pengene tilbage ud af din næste månedsløn. Til gengæld har du oftest pengene samme dag, som du har ansøgt, og du skal ikke stille nogen form for sikkerhed: Weekend-lån.dk. Weekend-lån.dk er bestemt et besøg værd, hvis du mangler penge i weekenden.

Som med alle andre lån, skal du naturligvis undersøge de forskellige låneudbydere for at finde den billigste – altså den udbyder der har den laveste rente og de laveste gebyrer.

Når du har fundet det billigste udbyder, går du ind på deres hjemmeside, udfylder låneformularen og klikker på Ansøg-knappen. Efter kort tid modtager du et svar via SMS. Er svaret positivt, modtager du derefter selve lånekontrakten og en pinkode pr. mail.

Du godkender låneaftalen ved at sende pinkoden på det angivne link – og snart har du pengene på kontoen. Nemt, hurtigt og smertefrit.

Krav til låntager

Men for at få lånet bevilliget har låneudbyderne en række krav, du skal opfylde. For det første skal du være mindst 23 år hos de fleste låneudbydere. Hos et enkelt selskab kan du allerede søge som 20 årig. Du må heller ikke være registreret som dårlig betaler hos enten RKI eller Debitorregisteret.

Er du registreret som dårlig betaler, er der ikke nogen af låneudbyderne, der vil bevillige dig et SMS lån. I stedet kan du forsøge at ansøge om et quicklån hos en af de låneudbydere, der tilbyder denne type lån til personer, der er optaget i RKI.

Udover ovenstående skal du også have et NemID, en aktiv e-mailadresse, dansk bankkonto og et dansk mobiltelefonnummer.

Krav

Nogle låneudbydere stiller også krav om, at du har en fast indtægt på omkring 5000 kroner om måneden, efter skatten er trukket. Der er også nogle enkelte selskaber, der ikke vil låne dig penge som SMS lån, hvis din eneste indtægt stammer fra kontanthjælp, SU, revalidering eller anden form for overførselsindkomst. Læs meget mere om lån uden krav om sikkerhed på Lån-uden.dk, som er en sammenligningsportal for online lån.

Endelig skal du være opmærksom på, at nogle låneudbydere har en politik om, at de kun bevilliger et SMS lån pr. husstand. Så har du eller en anden med samme folkeregisteradresse som dig, allerede et SMS lån, er der lukket for det varme vand. Først når det eksisterende SMS lån er betalt tilbage, kan du optage et nyt.

Reference: Lån-uden.dk og Weekend-lån.dk

Du kan også læse interessant indhold fra det gode gamle Backseat.