Spring til indhold

Designideer til soveværelset

Der er mange ting, du kan gøre med sengetæpper, plaids, sengetøj etc. for at pifte designet op i dit soveværelse. Her er nogle ideer:

Farver

Tilsæt farve. Det kan være med ensfarvet kulørt sengetøj – for eksempel i blåt eller gult. Sæt det sammen med et matchende sengetæppe, som så sagtens kan have mønster.

Du kan også vælge stribet sengetøj for eksempel. Det kan være hvidt og gråstribet. Sæt det sammen med et matchende gråt sengetæppe eller vælg en kontrastfarve – for eksempel rød eller blå til sengetæppet.

Sengetæpper

Du kan også nogle steder få sengetæpper med forskellig farvet for- og bagside. Det giver dig mulighed for at have forskelligt look fra dag til dag med det samme sengetæppe. Du kan også variere sengetøjet og så matche det med en af siderne på sengetæppet.

Der findes også sengetøj med grafisk mønster, hvilket også kan være flot. Sørg igen her for at matche plaid eller sengetæppe med farverne i sengetøjet. Se disse lækre sengetæpper.

Puder

Pift sengen op med nogle store puder. De er godt til at sidde op af, hvis du skal læse eller se TV i sengen, og de er også med til at skabe miljø i soveværelset. Gå efter nogen, der passer til både sengetøj, plaid og sengetæppe. De kan være med mønster, ensfarvede eller i en spændende kvalitet, der får dem til at adskille sig fra de øvrige materialer.

Gå altid efter god kvalitet. Sengetøj er bedst i naturmaterialer. Det kan være bomuldssatin for eksempel. Det er dejligt blødt at sove i.

Går du efter hvidt sengetøj, er det nemt at skifte stil med puder, sengetæpper etc. Alting passer til hvidt.

Gå efter bomuldsplaids. De er dejligt varme og igen lavet af et naturmateriale. Går du efter ensfarvede, kan de let bruges både i soveværelset og stuen. Så passer de nemmere ind overalt.

Sengetæpper anbefaler vi også i 100% bomuld.