Spring til indhold

Er du ked af dine bryster?

Før eller siden vil langt de fleste kvinder få såkaldte “hængebryster” eller “slappe bryster”. Det er helt normalt, og det er bestemt ikke noget at skamme sig over. Nogle kvinder har også fra naturens hånd fået små bryster, og det er der bestemt heller ikke noget unormalt i.

En del kvinder accepterer, som deres bryster ser ud, og en del kvinder vælger at gøre noget ved det. I denne artikel vil vi kigge nærmere på de såkaldte brystforstørrende operationer. En brystforstørrende operation kan være i form af brystimplantater, eller det kan foregå med eget fedt.

Begge typer brystforstørrelser er meget almindelige i Danmark og i resten af verden for den sags skyld. Om du skal vælge den ene eller den anden type brystforstørrelse, kommer meget an på dine ønsker, som du vil erfare i artiklen. God læselyst!

Brystforstørrelse med brystimplantater

En brystforstørrelse med brystimplantater (silikoneimplantater) er super populært, fordi du med denne operation næsten kan få den størrelse, du drømmer om. Sammen med kirurgen vil I gennemgå, hvilken størrelse som passer bedst til din krop, så der stadig er naturlig balance. Nogle kvinder skal måske have 350 ml. implantater indopereret, mens andre kan gå op til 500 ml. eller mere.

Udover størrelsen på implantaterne skal du også tage stilling til, om du ønsker runde eller dråbeformede implantater. Og endeligt skal du i visse tilfælde også tage stilling til, om du ønsker Motiva eller Mentor implantater, som er to af de meget populære producenter af silikoneimplantater.

Sammen med plastikkirurgen vil I gennemgå alt, hvad der er vigtigt i forbindelse med en brystforstørrende operation med silikonebryster. I vil derfor også komme ind på risikoen for kapseldannelse samt øvrige komplikationer, som dog nu om dage er meget begrænsede.

Prisen for en brystforstørrelse med brystimplantater ligger cirka mellem 30.000 – 45.000 kr.

Alternativt kan du vælge et brystløft

Bryder du dig ikke om tanken om at få indopereret et silikoneimplantater, kan du også vælge et brystløft med eller uden eget fedt. Et brystløft har til formål – som navnet antyder – at løfte brysterne ved at stramme huden op. Du kan vælge mellem et stort og et lille brystløft, som du kan læse meget mere om på Øjenlågsoperationer.dk

Prisen for et brystløft ligger cirka mellem 15.000 – 45.000 kr.

Vil du vide mere om brystforstørrelser eller brystløft, så kig forbi Øjenlågsoperationer.dk. På Øjenlågsoperationer.dk finder du guides om alverdesn typer plastikkirugiske operationer. Du finder ligeledes en unik oversigt over nogle af de bedste og mest anerkendte privathospitaler og kirurger i Danmark.