Spring til indhold

Få hjælp nu

Du har lige været på nettet. Det skriger i din krop. Du sveder, ryster og er faktisk bange for, at du er ved at få et angstanfald. Klokken er 2 om natten. Du vil gerne tale med et menneske, der forstår dig. Men hvem? Det aner du ikke. Du vil ikke forstyrre eller bekymre din familie. Det er udelukket, at du ringer op til din gamle onkel eller din mor. Du var på nettet, for at lede efter et sted, hvor du kan få behandling. Det er nemlig ikke første gang, at du sidder der – midt om natten – og føler, at alt bryder sammen omkring dig.

Få din stress behandlet

Du ved også godt, hvad det er, du har brug for. Stress behandling – læs her! Du er stresset. Det ved du. Der er pres på jobbet. Herhjemme er der problemer i forholdet. Måske fordi du har stress. Måske fordi der er andre ting, der kommer udefra, som du ikke har indflydelse på. Det kan du ikke helt definere.

Hør lige efter, ikke? Her er det, at du skal gøre det, som du så på et af de der sites: Du skal (”Skal”, skal skrives med store bogstaver her!) ringe til den coach, du fandt på nettet. Han skrev jo på sit site, at du kan ringe 24/7! Det betyder, at han også modtager opkald kl. 2 om natten, når du virkeligt har brug for at tale med et menneske, der er på neutral bane.

Hurtig behandling er vigtigt

Det, der er vigtigt, når vi har stress, er nemlig, at vi får taget hånd om den hurtigst muligt. Stress behandling går nemlig oftest ud på at identificere årsagen – eller årsagerne – til, at du har stress. Når den identificering er sket, så kan du – og din coach – arbejde målrettet med årsagerne og få dig væk fra stressen. Så ring ham op nu. Tøv ikke.