Spring til indhold

Flyv væk på afbud

I har taget en meget hurtig beslutning: I skal ud og rejse. I skal væk fra Danmark. I er ret trætte af vrøvl og brok. Alle taler om de stigende priser. Alle taler om tørke, store ildebrande og mangel på vand. Fremtidsudsigterne er dystre. Ok, I er godt klar over, at det er alvorlige problemer, men det er udmattende at høre på – overalt og hele tiden. I vil bare væk. Og I vil et sted hen, hvor I ikke har mulighed for at forstå det lokale sprog. I kigger derfor på forskellige rejsesites. I vil gerne et sted hen, hvor der også er smukt – og godt vejr.

Måske en afbudsrejse

Det skal gå hurtigt, så det bedste vil være, at I finder en afbudsrejse. I finder derfor et specialiseret rejsesite, der kan vise alle afbudsrejser med fly og hotel her, der findes lige nu. Den samler afbudsrejser fra forskellige bureauer sammen. I kan se, at I kan komme til Polen i nogle dage. Lyder som et sted, hvor I ikke kan forstå sproget. Men kan I stole på godt vejr i Polen – ikke helt. Polen har ikke første prioritet.

I finder også en rejse til Ungarn. Det er en god idé. Der er da ingen andre end ungarerne, der kan forstå deres sprog. Problemet med den rejse er, at det er en storbyferie. Så det her med at komme ud og bade ved en strand, er slet ikke realistisk. I skriver dog Ungarn på jeres liste.

Jagten på billige flyrejser

I begynder også at lede efter billige flybilletter på hjemmesiden til områder nede ved middelhavet. Måske Egypten. I kan ikke arabisk. Så det vil sikre, at I ikke får informationer om prisstigningerne på energi og fødevarer. Og der er da flotte strande i Egypten. I vil givetvis kunne høre en del om tørke – men en tur ud i ørkenen kunne da være spændende! Valget falder på en afbudsrejse til Egypten. En uge. I skal afsted i overmorgen.