Spring til indhold

Gratis lån

Der er efterhånden kommet rigtigt mange muligheder for at kunne låne penge gratis på nettet. Lendon.dk, Ferratum.dk og Simbo.dk tilbyder, at du kan låne 4.000 kroner gratis hos dem første gang i 30 dage. Ferratum.dk tilbyder dig, at du kan låne 15.000 gratis i 30 dage.

Lendon.dk, Ferratum.dk og Simbo.dk tilbyder dig, at du kan låne 5.000 kroner gratis i 14 dage. Der er altså massere af muligheder for at låne penge gratis. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, og du må selv bestemme, hvordan du bruger pengene.

Du skal blot gå ind på en af låneudbydernes hjemmeside og lave en låneansøgning. Denne sender du afsted og indenfor kort tid, vil pengeinstituttet komme med et svar på dit spørgsmål. Find dit gratis lån under her!

Oversigter over gratis lån:

Du får svar på cirka 30 sekunder og udbetaling af lån på blot 1-30 minutter hele døgnet rundt 24/7.

Lån penge gratis

Du kan også prøve at låne gratis hos venner eller familie. Det er selvfølgelig vigtigt, at et lån i mellem jer ikke går ud over jeres forhold. Derfor er det vigtigt, at i har en god klar aftale imellem jer, og at begge parter overholder denne. Det vigtigste i livet er venner og familie. Derfor må et lån aldrig ødelægge dette. Det kan dog være smart med et gratis lån blandt familie eller venner.

Der er en lang række af fordele. Oftest kan du låne penge gratis uden renter og gebyrer, længere ad gangen af dine venner eller familie, end du kan hos pengeinstitutterne. Derudover sender din familie eller dine venner næppe inkasso efter dig eller melder dig til RKI.

Lån gratis i 30 dage

Det er både Lendon.dk, Ferratum.dk og Simbo.dk, der tilbyder, at du kan låne 30 dage gratis uden renter og gebyrer. Du skal dog betale disse lån tilbage til tiden, for at lånet forbliver gratis. Hvis ikke du gør det, vil lånet blive dyrt som et forbrugslån med renter og gebyrer. Du kan kun låne penge gratis én gang hos henholdvis Lendon.dk, Ferratum.dk og Simbo.dk.

Det er netop første lån gratis hos Lendon.dk, Ferratum.dk og Simbo.dk. Det vil sige, næste gang du låner penge hos dem, vil der være renter og gebyrer på lånet. Det er meget vigtigt, at du ikke tror, at du kan komme tilbage og låne penge gratis. Der er mange, som overser det og tror, at de optager et gratis lån også anden gang. Men så ser de, at der er renter og gebyrer på lånet, hvilket er super ærgerligt, hvis du forventer et gratis lån.

Du kan også låne penge gratis i 14 dage. Du kan låne 5.000 kroner gratis i 14 dage af Lendon, Ferratum og Simbo. Dette kan du altid gøre, så længe at du ikke har et lån hos  i forvejen. Det er også vigtigt her, at du kan betale dit lån tilbage til tiden, hvis lånet skal være gratis og rentefrit.

RKI

Hvis du gerne vil have et gratis lån, men samtidig står registreret i Ribers Kredit Information, så har du ikke mange muligheder rent faktisk for at optage et. Du kan ansøge mange steder, men de vil alle sammen afvise din ansøgning, fordi du står registreret som en dårlig betaler, der har gæld for mere end 1.000 kroner. Det er simpelthen for stor en risiko at løbe ved at låne penge ud til dig. Du skal tænke på, at du officielt er en dårlig betaler.

Det vil sige, at der er en meget høj risiko ved at låne penge ud til dig. Derfor er der ingen pengeinstitutter, der kan forsvare at udlåne dig penge gratis. Har du rigtigt mange forskellige dårlige lån, kan du undesøge muligheden for et samle lån, hvor du samler alle dårlige lån til ét lån, der nedbringer din gæld på sigt.

Det kan være svært at finde sig et gratis SMS lån. Det kan være, at Lendon, Ferratum og Simbo tilbyder dig, at du kan få et gratis SMS lån hos dem. Du skal som regel være forhåndsgodkendt på internettet, når ud skal optage et SMS lån. Når det er sagt, så er det utroligt nemt og hurtigt at optage et lån igennem SMS, fordi du blot sender en SMS med dit lånebeløb, uanset hvor du befinder dig og uanset hvad klokken er. Det giver dig en stor frihed og fleksibilitet.

Tandlæger lokker med gratis lån

Der er mange tandlæger, der lokker med gratis og rentefri tandlån: Kviklån-info.dk. Du skal dog være opmærksom på løbetiden, fordi du skal betale renter og gebyrer på disse lån, hvis ikke du betaler pengene tilbage til tiden. Du bør derfor omhyggeligt tjekke lånets løbetid, så du er sikker på, at du kan betale lånet tilbage til tiden. Det er super vigtigt! Ellers risikerer du, at du bliver snydt.

  • Lån 2000 gratis – Du har selvfølgelig mulighed for at låne 2.000 kroner gratis. Det kan du hos alle de førnævnte pengeinstitutter.
  • Lån 3000 gratis – Du kan også låne penge gratis på 3.000 kroner. Det kan du blandt andet gøre hos Lendon.dk, Ferratum.dk og Simbo.dk, hvor du første gang som kunde hos dem, kan låne 3.000 kroner gratis i 30 dage.
  • Lån 4000 gratis – Du har også mulighed for at låne 4.000 kroner gratis og rentefrit, hvilket du kan gøre i 30 dage, som førstegangskunde, hos Lendon.dk, Ferratum.dk og Simbo.dk.

Studerende

Der er mange studerende, som sidst på måneden har en tom bankkonto. De sidder som regel rigtigt stramt i det. Måske er der kun ét par dage til at SU’en og eller lønnen tikker ind på kontoen. Men den studerende skal altså stadigvæk have mad på bordet så længe. Derfor kan han eller hun optage et gratis lån på nettet, hvorefter han eller hun hurtigt kan betale pengene til.

Der er også nogle, der bliver ramt af uforudset udgifter, men ved, at de hurtigt kan betale pengene tilbage igen. Derved kan et kortfristet gratis lån også være brugtbart her. Det er vigtigt, at du er forsigtig med at optage et gratis lån. Du skal altså meget hurtigt betale lånet tilbage til tiden. Det er altså ikke sikkert, at du kan det. Du bør lave dig en plan og et budget for, hvordan du betaler dit lån tilbage til tiden.