Spring til indhold

Hawaii drømme

Der er noget ganske særligt over Hawaii. Faktisk er der mange og yderst særlige ting ved øerne derude i Stillehavet, der går under fællesbetegnelse Hawaii. Det er både kulturen, naturen og det ret levende geologiske miljø, der er særegent for den amerikanske stat. Nå ja – for nogle af vi mænd, er der jo også den helt eminent politiker, der ikke blot er en rasende godt begavet kvinde – men som også matcher den skønhed, øerne er kendte for. Hun hedder Tulsi Gabbard, og mange i USA håber på at se hende som præsident en dag.

Hawaii

Om det er det kendte Aloha, blomsterpigerne, Hawaii-guitaren eller den folkekære Tulsi sakl vi lad evære usagt – men vi kan sige med sikkerhed, at de smukke øer er et sted, du aldrig vil glemme, hvis du først har været der. Langt de fleste, der besøger Hawaii, kommer igen. Flere gange.

Rejser man fra Danmark som turist, er det ret vigtigt at entrere med et godt rejsebureau, der kender alle de små smutveje til de bedste hoteller og de billigste flybilletter til den ret lange tur. Vi anbefaler det mindre men yderst professionelle rejsebureau, der hedder Nicks Amerika. De er specialister i Hawaii, og du kan læse mere om deres rejser til Hawaii her.

Hele USA på en rejse?

I princippet kan det lade sig gøre, men det skal altså være en ret lang ferie! Husk på, at det for eksempel tager lige så længe at flyve fra Miami til Anchorage, som det gør at krydse Atlanten – og det er altså en indenrigsrejse! Alene at flyve fra Miami til Los Angeles er en tur på 6 timer.

Der skal altså afsættes godt med tid, og der skal planlægges. Det er her, et bureau som Nicks Amerika for alvor viser sin værdi. Her er det nemlig ejeren selv, du taler med, og han har rejst mere i USA, end de fleste amerikanere opnår på et helt liv! Tjek hans mange USA rejser her: https://nicksamerika.dk/destinationer/usa-rejser/

Skal du afsted, vil vi anbefale, at du deler det op i flere ferier. Det land er simpelthen så kæmpestort, at du ender i mentalt overload, hvis du skal opleve det hele på én gang!