Spring til indhold

Hvad skal jeg vælge?

Jeg har virkelig brug for et boost. Min krop er træt, og min hud er kedelig. Jeg er træt og – ja, indrømmet: i dårlig form. Det skal der gøres noget ved. Jeg har været igennem en meget stresset periode og har ligesom ignoreret mig selv. Man kan især se det på mit ansigt. Men jeg kan også mærke det mentalt. Og jeg bliver tit sløj. Du kender det sådan dårligt tilpas med hovedpine og småfeber.

Ser træt ud

Jeg har været hos lægen. Han har givet mig nogle vitaminer, og han gav mig også en henvisning til en diætist, som kan hjælpe mig med en sund madplan. Det er egentlig ikke, fordi jeg skal tabe mig, men jeg skal have lagt nogle af de dårlige madvaner, jeg har om.
Efter en uge på ny diæt og med mere søvn kan jeg allerede nu mærke, at mine kræfter er ved at vende tilbage. Men jeg er ikke der, hvor jeg gerne vil hen. Hver morgen hader jeg spejlbilledet af mig selv. Træt og slap hud. Poser under øjnene.
Diætisten siger, at jeg nok skal slippe af med poserne. Men det kan tage noget tid.

Måske Botox?

Det har fået mig til at overveje, om jeg skulle henvende mig til en skønhedsklinik. Jeg ved, at der findes et middel, som sprøjtes ind under huden, og det kan give én, et friskere look.
Men jeg er bange for det her med botox behandling og kosmetiske indgreb. Man hører jo så meget om folk, der er kommet galt afsted med den slags. Billederne, jeg har set i aviserne af kendte kvinder, som har fået, deres ansigtstræk helt forvrænget af forskellige midler og indgreb, skræmmer mig. Jeg vil da ikke rende rundt med kæmpe læber og hævede øjenbryn. Det ser jo grotesk ud.

Fillers og Restylane?

Men et eller andet sted, så er jeg fristet til at prøve at få gjort noget ved huden. Der findes jo også eksempler på kvinder, der ikke ligner mislykkede udgaver af Frankenstein. Vi hører bare ikke om dem. Jeg har derfor været på nettet for at finde ud af hvad det det botox eller fillers egentlig er, og hvordan det fungerer. Jeg har fundet ud af, at man skelner mellem en permanent filler og en ikke-permanent. Man kan få noget, der kaldes for en skinbooster, der kan få huden til ikke at se så træt ud. Den er baseret på et naturligt stof.

Det kaldes Restylane behandlinger. Det er en gel, som består af hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i hudens bindevæv. Det er det stof, som gør, at huden ser friskere ud. Fordi det ikke er et kunstigt stof, så er en skinbooster med Restylane ikke permanent. Måske skulle jeg overveje en skinbooster med Restylane. Jeg har set, at den slags behandling kan holde i nogle måneder. Så måske er det i virkeligheden ikke så farligt som jeg tror?
Jeg tænker, at jeg i næste uge vil prøve at samle mod til at kontakte en skønhedsklinik. De kan måske give mig vejledning til, hvad det er bedste for mig at gøre. De har da ekspertisen til at kunne fortælle mig mere om skinboosters.