Spring til indhold

Hvorfor gå med hjemmesko?

Vi bruger vores fødder hele dagen, og det er nemt at glemme, at fødderne også skal forkæles. Efter en lang dag er det vigtigt, at vi giver vores fødder et hvil fra vores almindelige sko. Men hvorfor er det så godt at gå med hjemmesko?

Kolde fødder er skidt

Hjemmesko holder vores fødder varme, og der er ikke noget, der strammer og klemmer som ved almindelige sko. Kolde fødder kan øge risikoen for en forkølelse, så hold dine fødder varme, og du vil være bedre i stand til at stå imod forkølelser og vira.

Renlighed

Hjemmesko er også med til at holde dit hjem rent. Undersiden af dine sko opsamler masser af skidt og bakterier, som du bestemt ikke vil have i dit hjem. Hav hjemmesko ved døren, så du ikke tager skidt med ind fra dine sko.

Hjemmesko kan også være med til at forlænge livet på dine strømper. Strømper bliver hurtigt slidt, hvis du går i strømpefødder. De kan også hænge fast i noget, og så er de ødelagt. Hjemmesko er med til at beskytte dine strømper.

Sikkerhed

Mange hjem har tit klinker eller fliser, og de kan være glatte. Find nogle hjemmesko med såler, der gør, at du står bedre fast. Strømpefødder på et flisegulv kan være farligt.

Vi anbefaler hjemmesko i lammeskind. Det er et naturligt materiale, og de holder dine fødder varme, når der er brug for det, og kølige, når det er varmt. De findes med såler og til både damer og herrer og børn. Du kan få dem uden hæl og også nogen, der går op over anklen.

Bliver du rigtig glad for lammeskind til fødderne, så skal du måske se nærmere på luffer og handsker i lammeskind, til når det bliver vinter. De er bløde og lækre og holder dig varm i kulden.