Spring til indhold

Inden du optager et hurtigt lån

Udover at du naturligvis skal tænke din beslutning om optagelse af et hurtigt lån grundigt igennem, så bør du også lægge et budget. Det er ikke helt forkert at fastslå, at du faktisk slet ikke bør optage et lån uden at have lagt et budget først. Kilde: Billige-kviklån.dk

Når du lægger et budget, fratrækker du alle dine faste udgifter med dine indtægter. Tallet der står tilbage, er dit månedlige rådighedsbeløb, som skal bruges til dine variable udgifter som afdrag på lån og kreditter på Penge-lån.nu.

Budgettet giver dig dermed et økonomisk overblik, som gør dig i stand til at vurdere, om du overhovedet har råd til at afdrage på lånet.

Afdrag til tiden!

Hvis du allerede har optaget et af de nye SMS lån eller anden form for online lån, så sørg for at afdrage til tiden. Har du ikke længere mulighed for at afdrage på lånet, så kontakt straks låneudbyderen.

Låneudbyderen vil typisk tilbyde dig følgende:

  • Forlænge lånet og udskyde betalingstidspunktet mod et gebyr
  • Lave en afdragsordning hvor der betales en månedlig ydelse

Kan du heller ikke overholde en af ovenstående aftaler, vil låneudbyderen gå lidt hårdere til værks. De vil typisk starte med at sende dig rykkere, og ignorerer du dem, vil de typisk sende sagen videre til inkasso. Oven i det kan du regne med, at du også bliver registreret i RKI.

Derfor; sørg for at du har råd til at tilbagebetale lånet, og er du i tvivl, så undlad at låne penge hurtigt! Læs eventuelt mere om at låne penge med udbetaling med det samme på Låne-penge.nu

Hvor hurtigt kan man få penge på sin konto?

Nogle lån udbetaler helt bogstaveligt på 10 sekunder efter du har godkendt låneaftalen! Andre lån tager op til en 1-2 hverdage, før pengene er på din konto.

Hvor gammel skal man være for at tage et hurtigt lån?

Minimumsalderen er 18 år. Nogle långivere kræver hhv. 19, 20 eller 21 års alder. Du kan se alderskravene tydeligt i listen ved at klikke her.

Er et straks lån dyrere end andre lån?

Nej, et hurtigt lån eller strakslån, som de også kaldes, koster ikke mere end andre online kviklån og kassekreditter. Heldigvis konkurrerer lånefirmaerne om at være hurtige, og det er en fordel for dig, der skal have et hurtig lån.

Vores mission er klar: Vi leverer det, bankerne ikke leverer:

  • Døgnåbent
  • Lynhurtigt svar på låneansøgninger (max. 1 time)
  • Udbetaling af lån 24/7/365 – ALTID

Penge hurtigt er missionen

Modsat langsommelige banker med ulidelige processer, der driver ganske almindelige mennesker til vanvid er online lånene. Her er der tale om hurtige penge!

Ofte er det muligt at have et lån udbetalt på under én time, fra du har besluttet dig til at begynde at lede efter lån. Vi har samlet alle de gode online lån, og de er samlet ud fra vores vurderinger af, hvilke lån der bedst passer.

God fornøjelse på Penge-lån.nu