Spring til indhold

Massage er ren velvære

Vi skal passe på os selv. Det ved vi godt. Vi bør holde os i god form. Fysisk. Vi bør sørge for at stresse af, når vi er inde i perioder, hvor der sker for mange ting. Enten i vores private liv eller i vores arbejdsliv. Vi ved det godt. Og nogle af os gør da også meget, for at vi passer på os selv. Nogle af os træner meget. Andre sørger for at få et par timer om ugen, hvor vi bare bruger tid på os selv. Fx tager vi bare høretelefonerne på og lytter til musik, imens hele verden – og familien – larmer omkring os. Vi er ligeglade, fordi vi ved, at det at lytte til musik gør godt for vores velvære.

Spaophold

Andre gør det, at de tager på spaophold i en weekend. Måske et par gange hvert halve år. Og så er der nogle, der gør det, at de forkæler sig selv med et ugentligt besøg hos en massør. Det der med at få alle musklerne i kroppen masseret kan være afstressende samtidigt med, at det også medvirker til, at du faktisk holder dine muskler – og dermed krop – i form.

Vi går alle rundt med spændinger i musklerne. Ofte ved vi det ikke, førend vi kan mærke en smerte. Det typiske her i København er, at smerterne sidder oppe i skuldrene. Vi arbejder jo meget. Vi sidder på et kontor foran en skærm. Ganske stille og roligt, så bliver skuldrene trukket højere og højere op imod ørerne. Det gør de, fordi som dagen går, bliver vi trætte, og dermed er vi ikke længere så opmærksomme på at sidde korrekt foran skærmen. Og ja, de af os, der arbejder hjemmefra i perioder, har måske ikke de helt rigtige kontormøbler til at hjælpe os.

Søgningen efter god massage

Derfor søger vi efter hjælp. Vi søger fx på nettet efter massage i København og Valby, fordi vi ved, at massage kan hjælpe os til at få musklerne til at slappe af. Afslappede muskler smerter ikke. Og det er jo det, vi gerne vil opnå: At blive smertefrie. Men pas på: Er du først begyndt at gå til massage, så kan det blive til en dejlig og uundværlig rutine for dig. Og det er der bestemt ikke noget galt i. En massør vil nemlig kunne mærke, hvis der er andre muskelsæt i din krop, som er belastede. Han eller hun vil derfor hurtigt kunne forebygge, at du får smerter andre steder, netop, fordi massagen kan forebygge, at muskelspændingerne bliver så store, at du mærker smerte.

Men ikke kun det. Ved at gå regelmæssigt til massage kan du faktisk forebygge skader og spændinger. Massage bevirker nemlig, at dine muskler bliver mere fleksible, og det betyder, at din krop nemmere kan håndtere træning eller det at sidde i en bestemt arbejdsstilling. Samtidigt bevirker massage også, at dine muskler bliver lidt stærkere.

Så ja, fordelene ved at finde et sted, der tilbyder massage i Valby eller København, er mange for os, der bor her i hovedstaden. Det er der ikke tvivl om.