Spring til indhold

Opbevaring hos HMS

En ganske kedelig søndag. Jeg er hjemme. Udenfor rusker vinden i havens træer. Ungerne småskændes om en eller anden gadget, de ikke kan finde. Min mand ordner betaling af regninger og beklager sig, over at jeg bruger for mange penge. Han har ikke nogen føling med priserne. Jeg ignorerer ham, og hvis han insisterer på, at jeg viser ham en bon fra supermarkedet, ja så får han den. Men han har set, at jeg har købt et nyt sofabord. Det kan han jo se på bankkontoen via e-bank. Og ja, jeg købte et nyt sofabord, fordi jeg var træt af det gamle. Det var ridset i bordpladen og havde tjent os godt i mange år. Jeg syntes, det var på tide, at vi fik et nyt. Så jeg kørte ind til byen, købte bordet og fik det sendt hjem. Nemt og bekvemt.

Han blev tosset

Men han blev stiktosset, da han så det. Jeg fik at vide, at vi jo har 2 sofaborde stående til opbevaring i Aalborg hos https://hmsdanmark.dk/opbevaring/hms-self-storage-aalborg-lej-rum , og hvorfor kunne jeg ikke bruge et af dem i stedet for at købe et nyt.
Jeg sagde, at jeg havde glemt, at vi havde bordene stående et eller andet sted i Randers, og at jeg ikke mente, at de passede godt til den sofa, vi købte for et år siden. Og så kunne jeg ikke lade være med at minde ham om, at vi jo også har en sofa stående til opmagasinering der. Han kiggede på mig med vreden skummende ud af ørerne. Men han sagde ikke noget. Det var ham, der havde insisteret på, at vi købte en ny sofa.

Benene op

Han vendte tilbage til sit regnskab og sine regninger. Fik lavet de sidste betalinger i denne måned og kom ind til mig i stuen. Satte sig i sin sofa og smækkede benene op på sofabordet. Jeg kiggede olmt på ham. Han havde et glimt i øjet, da han kiggede tilbage. ”Du ved godt, at vi aldrig kommer til at bruge de møbler, vi har opmagasineret i Randers, ikke?” Jeg nikkede. Ja, det ved jeg godt. ”Jeg fatter ikke, hvorfor vi ikke tager os sammen og får de møbler afhændet. Vi kunne måske sætte dem til salg på et loppemarked eller via den Blå Avis?”

Flyttefirmaet i Randers må hjælpe

Han svarede, at han synes, det er en god idé. ”Vi må ringe til flyttefirmaet i Randers og få opsagt aftalen med dem. Jeg håber, vi kan få dem overbevist om, at de skal køre dem hen til loppemarkedet på næste lørdag. Nede ved havnen, du ved.” Jeg ved godt, at der er loppemarked nede ved havnen hver lørdag. Jeg har faktisk været der et par gange for at snuse til stemningen og se, om der er noget spændende. Jeg kan godt lide loppemarkeder. Det er hyggeligt. Man får en god snak med de handlende om tingene, de sælger. Ofte er der en historie knyttet til hver en genstand. Og vi vil da også kunne fortælle mange historier om de to sofaborde og sofaen, som vi gerne vil af med. Måske kan vi slippe for at benytte opbevaring derefter.