Spring til indhold

Paris hvordan?

Hvad skal der til, for at jeg kan komme til Paris? Jeg vil meget gerne dertil. Jeg var der for mange år siden, og jeg må sige, at siden da, har jeg drømt om at flytte dertil. Elegancen, arkitekturen, livsstilen – ja alt, tiltaler mig meget. Og jeg kan også godt lide franskmændene. Sproget? Ja, det er vel en barriere, jeg kan lære at håndtere. Andre har kunnet det, så hvorfor ikke også jeg?

Måske et job

Måske skulle jeg begynde at lede efter et job dernede. Der findes vel jobs til danskere også i Frankrig. Det kan jeg forestille mig. Måske et arbejde i et callcenter, hvor de arbejder med danske kunder. Det kunne være en mulighed. Jeg burde måske også være lidt realistisk og starte med at lære at tale fransk her, inden jeg begynder at lede efter flybilletter til Paris online. Og så må jeg jo lige finde ud af, hvordan boligmarkedet er dernede. Er det dyrt at leje en etværelseslejlighed der?

Skal vel bare flyve afsted

Jeg kan ikke forestille mig, at det er ret meget dyrere end i København. Så det er ikke min store bekymring. Nej, jeg har faktisk ikke nogen bekymringer. Faktisk så kan jeg slet ikke forstå, hvorfor jeg ikke bare køber de billige flybilletter, jeg fandt i går på https://www.rejsepriser.dk/ – og tager afsted. Jeg skal da realisere min drøm om at bo i Paris.

En drøm for nu

Ja! Det er bare en drøm. Jeg ved det godt. Jeg kommer jo ikke afsted, så længe rejsevejledningen fraråder det. Så jeg må lade være med at tænke på flybilletter lige nu, men finde et aftenskolehold i fransk sprog for begyndere. Jeg må komme i gang med at lære sproget. Hvis jeg skal have nogen som helst chance for at realisere min drøm, ja så må jeg se at få benene helt ned på jorden og arbejde mig derhen. Skridt for skridt. Dag for dag.