Spring til indhold

Populære Malaga

Måske har I nydt bare at være jer – den lille familie – her i løbet af julen og nytåret. Det var faktisk ikke så slemt, at I ikke kunne være sammen med jeres forældre og søskende. I nød, at I kunne tale sammen via FaceTime eller Skype. Under samtalerne udviklede I en fælles plan: I vil tage på sommerferie sammen – alle sammen. I begyndte derfor at lede efter flybilletter til Malaga, som I alle på det tidspunkt var enige om, at det ville være et godt sted at tage hen til sommer.

Fandt gode tilbud

Du fandt da også et stort antal rimeligt billige flybilletter og spurgte alle, om du skulle booke dem med det samme. Du fik svar fra jeres forældre: ”Ja, tak.” Din lillebror skrev til dig, at det må du gerne. Din partners storebror ringede dig op. Han sagde, at han havde været i færd med at kigge efter flybilletter til Grækenland, og at han havde set, at han kunne købe det antal, I har brug for. Gennemsnitsprisen ville være lidt billigere end billetterne til Malaga. I blev derfor enige om at lave en spørgerunde igen: ”Opgiver vi Malaga, og tager til Grækenland i stedet for? Prisforskellen er betydelig.” I fortæller også de andre familiemedlemmer, at I kan lægge ud for indkøbet af alle flybilletterne. I beder om at få svar i løbet af dagen.
Ved 17-tiden har I fået svar fra alle: Vi skal til Grækenland. Malaga har de fleste af os jo allerede besøgt.

Sådan endte det

Du og din partners storebror går derfor i gang med at booke alle flybilletterne. I har besluttet at dele udgiften, så ingen af jer ender med en tømt bankkonto. I er tilfredse. Og jeres familie har allerede sendt adskillige mails om, at de glæder sig til at komme til Grækenland til sommer. Det bliver en god ferie.