Spring til indhold

Redningsvest-nu.dk

I denne artikel vil vi kigge nærmere på, hvad Redningsvest-nu.dk er for en hjemmeside. Kort sagt kan man sige, at Redningsvest-nu.dk er en redningsvest guide, som med ord, videoer og tekst beskriver alt, hvad der er værd at vide om redningsveste.

Redningsvest-nu.dk er dog meget mere end en guide om redningsveste. Hjemmesiden beskriver ganske enkelt alt, hvad du bør vide om sikkerhed til søs. Det er livsfarligt ikke at have styr på det mest basale sikkerhedsudstyrs ombord på din båd.

Vil du have styr på det mest fundamentale og lovpligtige udstyr til fartøjer, så kig forbi Redningsvest-nu.dk. De guides, du finder på hjemmesiden, er blandt andet:

Bedømmelse af Redningsvest Nu DK

Vi mener faktisk, at Redningsvest Nu DK er en af de danske guides om sikkerhed til søs, som er mest gennemarbejdet. Man kan se, at de virkelig er kommet hele vejen rundt om hver enkelt guide.

Ikke nok med at de beskriver alle de vigtige elementer at redningsveste, svømmeveste etc. De krydrer også artiklerne med relevante videoer og billeder, så alle tvivlsspørgsmål bliver eliminerede.

Vi mener helt klart, at hjemmesiden fortjener den bedste karakter, og derfor får den af os 5/5 stjerner. Vi er heller ikke de eneste, som mener, at de fortjener en flot bedømmelse. Som man kan se på Trustpilot, får den ligeledes topkarakterer.

Sikkerhed frem for alt

Du er måske en af dem, der tænker, at det er ikke vigtigt, at jeg har min redningsveste på? Så længe den blot ligger et sted i båden, så er det helt fint. Det er skam heller ikke lovpligtigt, at du rent faktisk bærer redningsvesten under sejlads.

Loven foreskriver, at der blot skal være det antal redningsveste, som der er personer ombord. Er der ikke det, så kan ejeren af båden forvente en bøde eller hæfte. Men blot fordi det ikke er lovpligtigt, bør du stadig bære den.

Kæntrer båden, så er det ikke sikkert, at der er tid til at lede efter vesten. Bliver du slået bevidstløs, så er der slet ingen chance for, at du overlever, med mindre de andre kan holde dig ovenvande.

Det er klart, at der er mange, der synes, at en redningsvest ikke er komfortabel. Og det er der også en vis sandhed i, med mindre vi snakker oppustelige redningsveste. En oppustelig redningsvest mærker du næsten ikke, at du bærer.

En selvoppustelig redningsvest bliver først pustet op i det øjeblik, du rammer vandet. Og det smarte med en redningsvest kontra en svømmevest er, at den automatisk vender dig om på ryggen, så du kan trække vejret. Men alt dette kan du læse meget mere om på Redningsvest-nu.dk.