Spring til indhold

Sende blomster i Kbh?

Jeg er forelsket. Han er dejlig, kærlig og betænksom. Og så har han en dejlig vane: Han sender mig blomster – mindst to til tre gange om ugen. Og i de uger, hvor vi ikke kan være sammen, fordi han arbejder, får jeg blomster fra ham dagligt. Det kan være en lille buket med franske anemoner, eller det kan være en stor, blodrød buket roser, som virkeligt vækker opsigt på kontoret.

Sende blomster til kæresten

Mine kolleger griner lidt, men de synes også godt om hans vane. De synes vistnok også, at det er lidt gammeldags at sende blomster til en kæreste. De siger dog, at det er utroligt sødt og meget romantisk af ham. De undrer sig, dog over, hvordan han finder alle de forskellige blomsterhandlere, som har blomsterudbringning i København. Blomsterne kommer nemlig aldrig fra den samme butik.

Én af mine kolleger kom dog med et lidt bittert spørgsmål: ”Har han ikke andet at bruge sine penge på? Det bliver jo til en lille formue, han bruger på blomster til dig hver måned.” Og hun fortsatte: ”Har han friet til dig via blomsterudbringning på Amager?” Hun ved, at jeg bor på Amager.

Hvis hun ikke var allergiker, så havde jeg trykt buketten, jeg lige havde fået leveret i næsen på hende. Det ville bare have været rigtigt synd for buketten. Det var nemlig en flot buket med lyse liljer.

Hun havde dog en god pointe i det, hun spurgte om. Min kæreste bruger virkeligt mange penge på at sende mig blomster. Han har dem og har aldrig nævnt, at han har økonomiske problemer. Tværtimod, så har han spurgt mig flere gange, om han skulle investere i et gartneri. Han elsker selv at rode i haven. Han kan bruge timevis på at klippe rosenbuskene, sludre med krydderurterne og pode frugttræerne. Det er lige ham. Når han har tid til det, altså.