Spring til indhold

Sende blomster i Kbh?

Jeg er forelsket. Han er dejlig, kærlig og betænksom. Og så har han en fantastisk vane: Han sender mig blomster – mindst to til tre gange om ugen. Og i de uger, hvor vi ikke kan være sammen, fordi han arbejder, får jeg blomster fra ham dagligt. Det kan være en lille buket med franske anemoner, eller det kan være en stor, blodrød buket roser, som virkelig vækker opsigt på kontoret.

Sende blomster til kæresten

Mine kolleger griner lidt, men de synes også godt om hans vane. De synes vistnok også, at det er lidt gammeldags at sende blomster til en kæreste. De siger dog, at det er utroligt sødt og meget romantisk af ham. De undrer sig dog over, hvordan han finder alle de forskellige blomsterhandlere, som har blomsterudbringning i København. Blomsterne kommer nemlig aldrig fra den samme butik.

Blomsterne kommer altid som en overraskelse. Nogle dage er det spraglede tulipaner, andre dage elegante orkideer. På min fødselsdag kom der en gigantisk buket med eksotiske blomster, som duftede så skønt, at kontoret duftede af blomster hele dagen. Mine kolleger har efterhånden vænnet sig til det, og det er blevet lidt af en samtalestarter. Flere af dem har sagt, at de synes, det er dejligt at se en mand, der er så opmærksom og betænksom.

Skeptikeren på kontoret

Én af mine kolleger kom dog med et lidt bittert spørgsmål: “Har han ikke andet at bruge sine penge på? Det bliver jo til en lille formue, han bruger på blomster til dig hver måned.” Og hun fortsatte: “Har han friet til dig via blomsterudbringning på Amager?” Hun ved, at jeg bor på Amager.

Hvis hun ikke var allergiker, så havde jeg trykt buketten, jeg lige havde fået leveret, i næsen på hende. Det ville bare have været rigtig synd for buketten. Det var nemlig en flot buket med lyse liljer.

Hun havde dog en god pointe i det, hun spurgte om. Min kæreste bruger virkelig mange penge på at sende mig blomster. Han har dem og har aldrig nævnt, at han har økonomiske problemer. Tværtimod, så har han spurgt mig flere gange, om han skulle investere i et gartneri. Han elsker selv at rode i haven. Han kan bruge timevis på at klippe rosenbuskene, sludre med krydderurterne og pode frugttræerne. Det er lige ham. Når han har tid til det, altså.

Nå, hans favoritbutik som også er blevet min, er blomsterbutikken med udbringning: Amager Blomster.

Blomsterne og følelserne bag

Det er ikke kun de fysiske blomster, der betyder noget for mig. Det er tanken bag, der virkelig rører mig. Hver buket kommer med en lille seddel, hvor han skriver noget sødt eller sjovt. Nogle gange er det bare et enkelt “Jeg elsker dig”, andre gange er det en længere besked, hvor han fortæller om sin dag eller noget, han glæder sig til, vi skal sammen. Disse små beskeder betyder lige så meget som blomsterne selv.

Han har fortalt mig, at han elsker at se min reaktion, når jeg modtager blomsterne. Han elsker at vide, at han kan gøre mig glad, selvom vi ikke kan være sammen hele tiden. For ham er det en måde at vise sin kærlighed på, og for mig er det en daglig påmindelse om, hvor meget han holder af mig.

Jeg elsker blomster

En dybere forbindelse

Jeg har ofte tænkt på, hvorfor han gør det. Måske er det fordi, han vil kompensere for den tid, vi ikke kan være sammen. Han arbejder meget og rejser ofte, så måske er det hans måde at sige, at han tænker på mig, selvom han er langt væk. Uanset hvad grunden er, så elsker jeg det. Det gør vores forhold stærkere og viser mig, at han virkelig værdsætter mig.

Jeg ved, at vi har noget specielt. Ikke alle har en kæreste, der er så betænksom og kærlig. Blomsterne er bare en del af det, men de symboliserer noget større – hans ønske om at gøre mig glad og hans vilje til at gå den ekstra mil for at vise sin kærlighed.

Så næste gang jeg modtager en buket på kontoret, vil jeg smile og tænke på, hvor heldig jeg er. For det er ikke alle, der har en mand, der er så fantastisk som min. Og selvom nogle måske synes, det er gammeldags eller spild af penge, så ved jeg, at det er hans måde at vise, hvor meget han elsker mig. Og det er mere værd end alle blomsterne i verden.